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portada the physiological theory of fermentation and the germ theory and its application to medicine and surgery (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2010
Idioma
Inglés
N° páginas
114
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
15.2 x 22.9 x 0.6 cm
Peso
0.16 kg.
ISBN
116290996x
ISBN13
9781162909967
Categorías

the physiological theory of fermentation and the germ theory and its application to medicine and surgery (en Inglés)

Louis Pasteur (Autor) · Kessinger Publishing · Tapa Blanda

the physiological theory of fermentation and the germ theory and its application to medicine and surgery (en Inglés) - Pasteur, Louis

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "the physiological theory of fermentation and the germ theory and its application to medicine and surgery (en Inglés)"

THIS 114 PAGE ARTICLE WAS EXTRACTED FROM THE BOOK: Scientific Papers: Physiology, Medicine, Surgery, Geology: V38 Harvard Classics, by Louis Pasteur. To purchase the entire book, please order ISBN 076618191X.

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