¡Envío GRATIS por compras de S/89 o más!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
312
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781771889810
N° edición
1

Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds (en Inglés)

Elizabeth Carvajal-Millan, Abu Zahrim Yaser, A. K (Autor) · Apple Academic Press · Tapa Dura

Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds (en Inglés) - Elizabeth Carvajal-Millan, Abu Zahrim Yaser, A. K

Libro Nuevo

S/ 463,61

S/ 927,21

Ahorras: S/ 463,61

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 25 de Julio y el Martes 06 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds (en Inglés)"

Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds addresses important issues in the design of functional foods and nutraceuticals, extraction of essential compounds, and food waste management.Topics in the nutrition section cover a diverse range of topics, including uses and regulations of functional foods and ingredients, supplements, nutraceuticals, and superfoods; informatics and methods in nutrition design and development; and molecular modeling techniques in food and nutrition development. The volume goes on to address properties, microstructural characteristics, and extraction techniques of bioactive compounds. Chapters also cover the use of artificial intelligence and machine learning in food waste management, mitigation, and reuse strategies for food waste.This research-based volume is a valuable reference for professionals involved in product development and researchers focusing on food products. It will be of great interest to postgraduate students and researchers in environmental policy and waste management, as well as policymakers and practitioners in consumer issues and business.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes