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portada Mastering the art of Sous Vide: Unlock the Versatility of Precision Temperature Cooking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
192
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781624146664

Mastering the art of Sous Vide: Unlock the Versatility of Precision Temperature Cooking (en Inglés)

Justice Stewart (Autor) · Page Street Publishing Co. · Tapa Blanda

Mastering the art of Sous Vide: Unlock the Versatility of Precision Temperature Cooking (en Inglés) - Justice Stewart

Libro Físico

S/ 86,35

S/ 172,69

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 15 de Agosto y el Lunes 26 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Mastering the art of Sous Vide: Unlock the Versatility of Precision Temperature Cooking (en Inglés)"

Chefs swear by sous vide as the ultimate way to achieve perfectly cooked and flavourful foods. Justice Stewart has become a specialist with the sous vide technique and creates restaurant-quality dishes with texture and flavour that couldn't be replicated until now - and the secret is it's not that hard. Justice's techniques are just as applicable for the home chef. You'll learn how incredible one bag meals can be, from determining time and temperature controls, to seasonings and how to properly seal your food to achieve jaw-dropping, perfectly cooked meals. Your food will be cooked to perfection and infused with so much flavour, your family and friends will be amazed. There's more than just steaks to be cooked sous vide - learn to cook poultry, pork, ground meats, eggs, fish, shellfish, fruits and vegetables and more. Recipes include Madras Curry Chicken, Crab Cakes with Poached Eggs and Saffron Hollandaise, Marinated Leg of Lamb with Norwegian Brown Sauce, Butter Poached Lobster in Herbed Cream Sauce and Duck Breast with Pomegranate Dressing. This book will have 75 recipes and 75 photographs.

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El libro está escrito en Inglés.
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