Compartir
Laboratory Methods in Food Microbiology (en Inglés)
Wilkie F. Harrigan (Autor)
·
Academic Press
· Tapa Blanda
Laboratory Methods in Food Microbiology (en Inglés) - Wilkie F. Harrigan
S/ 393,76
S/ 787,52
Ahorras: S/ 393,76
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 17 de Julio y el
Jueves 01 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Laboratory Methods in Food Microbiology (en Inglés)"
Laboratory Methods in Food Microbiology describes a wide range of methods for use in the microbiological analysis of foods, including approaches to counting and detection procedures for microorganisms, identification of bacteria, yeasts and fungi, microbiological analysis for the main food commodity groups, and safety in the food microbiology laboratory. The book also discusses specific food poisoning outbreaks in the United States.CONTENTS INCLUDE: Comprehensive methods and advice on choosing appropriate techniquesDiscussion of internationally recognized standardsDetection and enumeration of food-borne pathogenic and toxigenic microorganismsDetailed sections on analyses appropriate for the main food commodity groupsIdentification of bacteria, yeasts, and fungi isolated from foodsSafety in the food microbiology laboratoryAppendix of recipes for media and reagents
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.