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portada Irradiation and quality of frozen and vacuum-packed chicken meat (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
60
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.4 cm
Peso
0.10 kg.
ISBN13
9786206077930

Irradiation and quality of frozen and vacuum-packed chicken meat (en Inglés)

Fábio Leonel (Autor) · Hirasilva Souza (Autor) · Alexandre Oba (Autor) · Our Knowledge Publishing · Tapa Blanda

Irradiation and quality of frozen and vacuum-packed chicken meat (en Inglés) - Leonel, Fábio ; Souza, Hirasilva ; Oba, Alexandre

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Reseña del libro "Irradiation and quality of frozen and vacuum-packed chicken meat (en Inglés)"

The deterioration of meat products can occur during storage due to the development of a wide range of deteriorating microorganisms that multiply and produce metabolites responsible for unpleasant tastes and odours. Irradiation, considered as a method of preserving food, is effective in most of the problems caused by microorganisms, but it can alter some sensory characteristics that could be attenuated if the product is frozen.

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