Compartir
Fermented Foods of Latin America: From Traditional Knowledge to Innovative Applications (en Inglés)
Penna, Ana Lucia Barretto ; Nero, Luis A. ; Todorov, Svetoslav D. (Autor)
·
CRC Press
· Tapa Dura
Fermented Foods of Latin America: From Traditional Knowledge to Innovative Applications (en Inglés) - Penna, Ana Lucia Barretto ; Nero, Luis A. ; Todorov, Svetoslav D.
S/ 943,69
S/ 1.887,38
Ahorras: S/ 943,69
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 26 de Julio y el
Viernes 09 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Fermented Foods of Latin America: From Traditional Knowledge to Innovative Applications (en Inglés)"
Due to the indigenous knowledge of pre-Colombian indigenous tribes and the new methods introduced by the immigrants arriving from Europe and other continents, a wide variety of fermented foods are produced in Latin America. In this book, we have collected information about the Latin American experience in the production of dairy, meat and wine. Special focus has been given to fermented fruits and vegetables as it is part of the genetic heritage of the South American continent. Pre-Columbian knowledge on preparation of various fermented food products is covered in the book.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.