Compartir
Edible oil Structuring: Concepts, Methods and Applications (Food Chemistry, Function and Analysis) (en Inglés)
Ashok R. Patel (Autor)
·
Royal Society Of Chemistry
· Tapa Dura
Edible oil Structuring: Concepts, Methods and Applications (Food Chemistry, Function and Analysis) (en Inglés) - Ashok R. Patel
S/ 824,84
S/ 1.649,68
Ahorras: S/ 824,84
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 13 de Agosto y el
Martes 27 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Edible oil Structuring: Concepts, Methods and Applications (Food Chemistry, Function and Analysis) (en Inglés)"
The application of lipid science and technology to real food system has become increasingly interesting for industrial scientists. Providing a comprehensive and concise overview of the field of edible oil structuring, this book uniquely emphasises the latest developments from the last five years. Specifically, new insights into the gelation behaviour of several categories of building blocks will be presented along with some potential food applications. The book will conclude with a discussion on the unresolved challenges and future perspectives related to this emerging area. Appealing to those with an industrial need and a curiosity for fundamental research, this book enables the reader to get a comprehensive understanding of the recent developments in this field.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.