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portada Dolci!: American Baking with an Italian Accent: A Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
320
Encuadernación
Tapa Dura
Peso
0.57 kg.
ISBN13
9780593537183

Dolci!: American Baking with an Italian Accent: A Cookbook (en Inglés)

Renato Poliafito (Autor) · Casey Elsass (Autor) · Knopf Publishing Group · Tapa Dura

Dolci!: American Baking with an Italian Accent: A Cookbook (en Inglés) - Poliafito, Renato ; Elsass, Casey

Libro Físico

S/ 136,88

S/ 273,77

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50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Dolci!: American Baking with an Italian Accent: A Cookbook (en Inglés)"

Recipes that capture the flavors of la dolce vita, from Bologna to Brooklyn--Italian and Italian American-ish cakes, cookies, pies, and pastries, from the James Beard Award-nominated brains behind one of America's best bakeries A joyous celebration of Italian, American, and Italian American tastes and traditions, Dolci! is a compendium of molto delizioso baked goods from both sides of the Atlantic. In almost a hundred recipes, James Beard-nominated baker Renato Poliafito pays homage to pastries of the Old World and the New--with perfected versions of classics like Pastiera and Torta Caprese, Honey-Ricotta Black and Whites, and Butter Cookies. Poliafito puts his own unique spin on the baking traditions of both countries with recipes of his own invention that are a mashup of Italian flavors and American innovation. Think Aperol Spritz Cake, Italian Krispie Treats, Malted Tiramisu, Panettone Bread Pudding, and Mocha Orange Whoopie Pies. In addition to the many cakes, pies, tarts, and cookies, Poliafito also shares a host of savory recipes: Sourdough Focaccias, Perfect Grissini, Cacio e Pepe Arancini--and for good measure, Italian-inflected cocktails (Amaro Root Beer Float!). A vibrant comingling of two great culinary cultures filtered through the mind of an American with the heart of an Italian, Dolci! hits the sweet spot between Italian and American baking.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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