Usa la grati en un libro ¡ENVÍO GRATIS a TODO el Perú solo por 5 días!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Does This Taste Funny?: A Half-baked Look at Food and Foodies (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
242
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.4 cm
Peso
0.36 kg.
ISBN13
9781978350977

Does This Taste Funny?: A Half-baked Look at Food and Foodies (en Inglés)

Michael Dane (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

Does This Taste Funny?: A Half-baked Look at Food and Foodies (en Inglés) - Dane, Michael

Libro Físico

S/ 78,78

S/ 157,56

Ahorras: S/ 78,78

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 30 de Julio y el Jueves 08 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Does This Taste Funny?: A Half-baked Look at Food and Foodies (en Inglés)"

After many years of working in standup comedy, followed by a small nervous breakdown, Michael Dane taught himself to cook at the age of fifty. Along the way, he found a little bit of sanity. If you're a full-fledged foodie or a kitchen klutz, whether you love to cook or live for take-out -- if you're craving humor with a bite, this book is for you. Join the author on his stumbling culinary journey, as he bridges the gap between Top Ramen and Top Chef, from 'The Piggly Wiggly Cookbook' to 'Modernist Cuisine.' If you like gadgets, you'll find out about about everything from quinoa sifters to guns that shoot beef jerky. You'll also read about two of the most important things any good cook should have: a cast-iron skillet and a catchphrase. You'll meet a group of performers who make music with vegetables . . . a man who has made the best doughnuts in L.A. for the past fifty years . . . and a tattooed, fire-loving chef with a connection to Hunter S. Thompson. Find out how the host of "The Splendid Table" feels about okra, and learn about cooking a fox from somebody's mom. The author's own mother makes a surprise appearance, too, and though this isn't a cookbook, there are even a couple of recipes for good measure. Dig in!

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes