¡Envío GRATIS por compras de S/89 o más!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Development and characterization of jabuticaba alcoholic fermentation (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
104
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.6 cm
Peso
0.16 kg.
ISBN13
9786202690508

Development and characterization of jabuticaba alcoholic fermentation (en Inglés)

Yvana Maria (Autor) · Flávio Luiz Honorato Da Silva (Autor) · Josivanda Palmeira Gomes (Autor) · Our Knowledge Publishing · Tapa Blanda

Development and characterization of jabuticaba alcoholic fermentation (en Inglés) - Maria, Yvana ; Luiz Honorato Da Silva, Flávio ; Palmeira Gomes, Josivanda

Libro Nuevo

S/ 191,21

S/ 382,42

Ahorras: S/ 191,21

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 25 de Julio y el Lunes 05 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Development and characterization of jabuticaba alcoholic fermentation (en Inglés)"

The high perishability of jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell) Berg) restricts the marketing of fresh fruit to markets further away from the producing centers, and it is necessary to process it to extend its consumption. The production of alcoholic fermented jaboticaba is an alternative for the better use of the surplus of the production of jaboticaba, which can reduce losses, and add value to this fruit. Thus, the objective of the research was to develop and characterize two alcoholic jaboticaba fermented beverages. Mature fruits of jabuticaba from small farmers in the Curimataú region of Paraíba were used, which were characterized in terms of individual mass, size and color. Two alcoholic fermented jaboticaba fruits were produced, each one with two different formulations, i.e., two treatments (pulp and peel (T1 and T2) corrected with sucrose to 18 Brix) and (only the pulp (T3 and T4) corrected with sucrose to 18 Brix). The fermentation was monitored in the period of 34 h, through the monitoring of the bioprocess by physical-chemical analysis of total titratable acidity, pH, SST, temperature.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes