Compartir
A Culinary History of Florida: Prickly Pears, Datil Peppers & Key Limes (en Inglés)
Joy Sheffield Harris
(Autor)
·
History Press Library Editions
· Tapa Dura
A Culinary History of Florida: Prickly Pears, Datil Peppers & Key Limes (en Inglés) - Harris, Joy Sheffield
S/ 148,57
S/ 247,62
Ahorras: S/ 99,05
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 15 de Julio y el
Miércoles 24 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "A Culinary History of Florida: Prickly Pears, Datil Peppers & Key Limes (en Inglés)"
From the very first prickly pears harvested by Paleo-Indians more than twelve thousand years ago to the Seminole tribe's staple dish of sofkee, Florida's culinary history is as diverse as its geography. Italian, French, Creole, Spanish, Cuban, Greek, Mexican, Minorcan and Caribbean influences season southern, soul and Cracker foods to make up Florida's eclectic flavors. Learn how Florida orange juice changed the look of the American breakfast table and discover the state's festival-worthy swamp cabbage. Through syllabubs, perloos, frog legs and Tupelo honey, author Joy Sheffield Harris serves up a delectable helping of five hundred years of Florida cuisine--all with a side of key lime pie, of course.