menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada A Cook's Encyclopedia of Sauces: Transform Your Cooking with Over 175 Step-By-Step Recipes for Great Classic Sauces, Toppings, Dips, Dressings, Marina (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.8 x 17.0 x 2.0 cm
Peso
0.64 kg.
ISBN13
9781846818998

A Cook's Encyclopedia of Sauces: Transform Your Cooking with Over 175 Step-By-Step Recipes for Great Classic Sauces, Toppings, Dips, Dressings, Marina (en Inglés)

France, Christine (Autor) · Southwater Publishing · Tapa Blanda

A Cook's Encyclopedia of Sauces: Transform Your Cooking with Over 175 Step-By-Step Recipes for Great Classic Sauces, Toppings, Dips, Dressings, Marina (en Inglés) - France, Christine

Libro Físico

S/ 48,38

S/ 96,75

Ahorras: S/ 48,38

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 09 de Agosto y el Martes 20 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "A Cook's Encyclopedia of Sauces: Transform Your Cooking with Over 175 Step-By-Step Recipes for Great Classic Sauces, Toppings, Dips, Dressings, Marina (en Inglés)"

Transform your cooking with over 200 step-by-step great recipes for classic sauces, salsas, toppings, dips, dressings, marinades, relishes, condiments and accompaniments. Blending just a few basic ingredients can transform a plain meal into a memorable feast. This practical book explains all you need to know to make your own delicious sauces. There are recipes for everyday staples such as gravy, mint sauce and apple sauce, and family classics such as smoked haddock and parsley sauce, pasta and tomato sauce, peppercorn sauce, and hollandaise. Sweet sauces are not forgotten, from chocolate to hot fudge. There are all kinds of dressings and tangy marinades to pep up plain dishes, and tantalizing hot and fiery salsas, creamy dips, tasty relishes and chutneys, with expert advice on ingredients, equipment and techniques. With over 200 recipes and 850 photographs, this fabulous volume contains everything you need to add a lift to any meal.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes